COVIDOS VOLTAM

Nem most, hanem még tavaly szeptemberben. De csak most tudtam meg.

A héten csináltattam egy vérvételes antitest vizsgálatot, és pozitív lett. Nem lepődtem meg, elmondom, miért. Tavaly szeptemberben kb. egy hétig eléggé rosszul voltam. Iszonyú gyengeség jött rám, feküdtem sokat, lázas is voltam.

Semmi szagot és ízt nem éreztem – ez volt a legfurcsább. Mintha kiégették volna a nyelvem összes ízlelő idegét. És most jön a meglepő dolog…

A rosszullétem legelején és legvégén is végeztek rajtam PCR-tesztet. Mindkettő negatív lett. Mondta utána nekem egy orvos, hogy előfordulhat, hogy épp olyankor csinálták, amikor még nem, illetve már nem mutatta ki a betegséget. Illetve közben imádkozott is értem – nagy hittel – egy kedves lelkész. Talán emiatt tűnhetett el belőlem ilyen gyorsan a vírus.

Nálunk a cégnél már 15-en estek át ezen a szörnyű betegségen. Isten kegyelméből az alkalmazottaink közül mindenki felépült.

Alattomos betegség…

Volt, aki átesett rajta, negatív PCR-tesztet produkált, majd UTÁNA tüdőgyulladással kórházba került. Szerencsére hamar felépült.

A tágabb ismerősi körünkből viszont – sajnos – többeket is legyőzött ez a betegség. Részvétünk azoknak, akik ezt a legszörnyűbb veszteséget szenvedték el és gyászolnak!Isten emeljen ki benneteket a Siralom Völgyéből.

Mi pedig, akik futhatjuk tovább a földi pályát, legyünk továbbra is elővigyázatosak!

A kormány részéről éppen most jött a legfrissebb tájékoztatás. A következő két hét – egy hónap KULCSFONTOSSÁGÚ!

Minden esély megvan arra, hogy egy-két hónapon belül áttörés történjen a járvánnyal való küzdelemben!

A vakcinák napról-napra érkeznek. Aki csak teheti, oltassa be magát! Hordjunk maszkot, és vigyázzunk egymásra! Nincs már messze az alagút vége!